Hvordan vinne venner

Hvordan vinne venner

By Dale Carnegie

  • Release Date : 2013-04-01
  • Genre : Self Help
  • FIle Size : 0.71 MB
Score: 4.5
4.5
From 11 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hvordan vinne venner "Den mest suksessrike selvhjelpsboken gjennom tidene."
-The Times
Hva er det som gjør at Hvordan vinne venner blir omtalt som tidenes mest suksessrike selvhjelpsbok i mylderet av slike bøker? Svaret ligger i Dale Carnegies unike evne til å forklare den menneskelige natur på en måte som er forståelig for alle. Og de konkrete eksemplene i boken  gjør det enkelt å sette teoriene hans ut i praksis. Boken vil hjelpe deg å forstå hvordan andre mennesker tenker og oppfører seg, slik at du kan vinne flere venner og påvirke mennesker rundt deg. Dette er nyttig kunnskap både i arbeidslivet og i private relasjoner. Samfunnsutviklingen tilsier at Carnegies filosofi og teknikker er minst like aktuelle i dag, som da den aller første utgaven av boken ble utgitt i 1937. I en verden med økt konkurranse og mange spisse albuer, og hvor man blir stilt krav til og målt i alt man gjør, blir det stadig viktigere å være bevisst på sin opptreden overfor andre.
Hvordan vinne venner inneholder fem kapitler, som gir deg oppskriften på suksess:
Seks grunnleggende teknikker: Hvordan forholde seg til andre mennesker Seks metoder for å få andre til å like deg Tolv måter å få andre til å tenke som deg på Ni råd om hvordan du kan bli en bedre leder Syv tips om hvordan du kan gjøre privatlivet ditt bedre
Boken inneholder også suksesshistorier, pluss råd om hvordan du kan bruke teknikkene på en måte som faller naturlig for akkurat deg.

keyboard_arrow_up